Kérdése van? Hívjon : +36 70 619 69 73

Oktatást tőlünk megkapod

Cég nyitvatartás8:30-17:00-ig

Inebrya termékek -> Hiteles forrástól

Bionic Color Ammónia és PPD mentes hajfesték 100 ml

Bionic Color Ammónia és PPD mentes hajfesték 100 ml

Az Inebrya Bionic Color az innovatív ammóniamentes professzionális tartós hajfesték, amely ötvözi a kollagén kozmetikai és kondicionáló tulajdonságait a Sapphire mikrokristályok megvilágító és revitalizáló előnyeivel a TOTAL, PURE, UNIFORM és VÉDETT színhatékonyság érdekében. A keratin szerkezetátalakítási tulajdonságai, valamint a gyapotolaj tápláló és lágyító tulajdonságai valóságos regeneráló hatást fejtenek ki a színszolgáltatás során, garantálva a 100% őszfedést.

Kategória:

Leírás

Az Inebrya Bionic Color az innovatív ammóniamentes professzionális tartós hajfesték, amely ötvözi a kollagén kozmetikai és kondicionáló tulajdonságait a Sapphire mikrokristályok megvilágító és revitalizáló előnyeivel a TOTAL, PURE, UNIFORM és VÉDETT színhatékonyság érdekében. A keratin szerkezetátalakítási tulajdonságai, valamint a gyapotolaj tápláló és lágyító tulajdonságai valóságos regeneráló hatást fejtenek ki a színszolgáltatás során, garantálva a 100% őszfedést. Gazdag, intenzív és ragyogó színekkel, amely teljes mértékben tiszteletben tartja a haj szerkezetét és az egyensúlyt a fejbőrrel. Mivel teljesen ammóniától mentes, a festés során teljes kényelemben dolgozhat. Illatmentes, egyenletes és könnyen felvihető lágy, finom és krémes színkeveréket garantál.  A természetes hatóanyagok védő hatása garantálja maximális biztonságot ,mind a vendégnek, mind a fodrásznak. A tökéletes termék összetételnek köszönhetően a haj puha, egészséges és testtel teli, élénk, ragyogó és tartós színeket biztosít.

Használat: Kizárólag a saját Bionic Activátor előhívójával használható Keverési arány: 1:1,5, szuper szőke 1:2. Hatóidő: 30-45 perc. Tarts be a keverési arányokat és hatóidőket! A tökéletes színvédelem érdekében használja a Pro Color színvédő termékcsaládot.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Go to Top