company_history_picture

Az elnevezés az olasz „inebriare” igéből származik, ami azt jelenti, hogy valakit boldoggá, izgatottá, energiává tesz, és célja, hogy teljes körű választékának és az erőteljes ígéretnek köszönhetően világszerte kielégítse a hajápolási szakemberek igényeit.

Inebrya 1999-ben született és ma az AGF88 Holding csoporthoz tartozik, amelyet 2016-ban hoztak létre a Pegorin testvérek, Gianni (az elnök) és Federico (vezérigazgató), valamint édesapjuk, Arturo harmincéves üzleti tapasztalata alapján. Ebben az ágazatban már 1946 óta működik. Az AGF88 Holding három speciális gyártási telephellyel működik: San Martino di Lupari (PD), Sansepolcro (AR) és Cartigliano (VI).

 

Az AGF88 csoport a professzionális hajápoló piac egyik legfontosabb szereplője, globális terjesztési lefedettséggel és a fő külföldi piacokon szerzett tapasztalatokkal, referenciapontként a kozmetikai szektorban nemzetközi szinten.

 

Inebrya 1999-ben született. Az elnevezés az olasz „inebriare” igéből származik, ami azt jelenti, hogy valakit boldoggá, izgatottá, energiává tesz, és célja, hogy teljes körű választékának és az erőteljes ígéretnek köszönhetően világszerte kielégítse a hajápolási szakemberek igényeit.

 

Cégünk 2015- től forgalmazza a márkát Magyarországon. Elhivatottságunk, hogy ezekben az időkben is maximális biztonságot nyújtsunk partnereinknek, mind termék szolgáltatásban, mind szakmai kérdésekben. Az elmúlt években számtalan külföldi képzéseken vettünk részt. Az anyacég filozófiáját képviselve, nem csak a szakmai közönségnek, de területi képviselőink is részesülnek benne. Ezáltal Maximális elégedettséget és maximális biztonságot tudunk nyújtani szakmai együttműködő partnereinknek.

Vélemények termékekről

avatar-3

Ahogy ígértem írom a tapasztalatom a samponról és a pakolásról🙂nos…kezdjük az illatával:eszméletlen🤣nagyon kiváncsian vártam hogy na vajon mennyiben lesz más a többi sampontól,balzsamtól,pakolástól.Háááááááát…nyilván mindenben más…ami a lényeg és számomra a legeslegfontosabb:simán kifésültem a hajam😳😳😳erre nem volt példa még talán soha🤣🤣🤣gyakorlatilag megszerettétek velem a hajmosást pedig de utáltam🤣🤣🤣úgyhogy számomra 10-ből 15-öt kap a termék

Tamara

avatar-1

Soha nem gondoltam volna, hogy a vékony szálú hajamat valami így feltölti. Dobhatom ki a tőemelőket és a habjaimat.

Szilvi

avatar-4

Életemben nem gondoltam volna, hogy a göndör hajam újra puha és simán kifésülhető lesz nálam 10/10

Ildikó